Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

10.04.2020

Радник міністра МВС передав засоби індивідуального захисту медичним закладам Тернопільщини

 

Захисні щитки, спеціальний медичний одяг, лікувальні препарати отримала Державна установа “Територіальне медичне об’єднання МВС України в Тернопільській області” від фонду «Апостол». Також необхідні медикаменти благодійники передали в інші лікувальні заклади області.

Як розповів радник міністра МВС Михайло Апостол, в лікарні краю надійде велика кількість медичних препаратів широкого спектру дії, в основному антибіотики від пневмонії. Ліки майже на три мільйони гривень були закуплені за кошти іноземних інвесторів, з якими співпрацює фонд.

Засоби індивідуального захисту вже сьогодні отримали медики “Територіального медичного об’єднання МВС України в Тернопільській області”.

– Така допомога є вкрай важлива. Захисні щитки та спецодяг використовуватимуть, насамперед, медсестри, лікарі, які ведуть амбулаторний прийом пацієнтів, – каже начальник лікарні (з поліклінікою) Галина Годько.

Як стверджує Михайло Апостол, медиків і надалі будуть забезпечувати усім необхідним, а також надавати допомогу найменш соціально незахищеним верствам населення.

Радник міністра МВС вже і раніше передавав медикам і правоохоронцям області засоби індивідуального захисту для протидії поширенню коронавірусної інфекції. Захисні щитки, дезінфікуючі засоби та спецодяг отримували працівники лікувальних закладів Монастириського, Теребовлянського районів та міста Тернополя.

(с) 2024

Запис до лікаря